Hasan Arat'tan oyunculara uyarı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trendyol Süper Lig'de son 4 haftada sadece 1 puan toplayan oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı.

Hasan Arat'tan oyunculara uyarı
05 Nisan 2024 - 22:49
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından oyuncularla bir araya geldi. Hasan Arat, takımla yaptığı toplantıda oyunculara uyarılarda bulundu.

Başkan Hasan Arat, takıma İngilizce olarak yaptığı konuşmada ''Sahada mücadele vermeyecekseniz, Beşiktaş taraftarının istediği futbolu oynamayacaksanız, mücadele etmeyecekseniz, aklınızda transferden başka bir şey olmayacaksa hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız'' ifadelerini kullandı.

Hasan Arat, Beşiktaş taraftarının sahada savaşan, mücadeleyi bırakmayan, geri çekilmeyen takım izlemek istediğini bunları yapmayan aklını ve yüreğini takımı için kullanmayan hiçbir oyuncuyu kabullenemeyeceğini söyledi.

Genç oyuncularla gurur duyduğunu, takımın tecrübeli oyuncularının onlara tam destek vermesini istediğini belirten Hasan Arat takımın kaptanlarından sorumluluk almaları talimatını verdi. "Sosyal medyada yazılanlara bakmayın, Avrupa’ya mutlaka gitmemiz gerekir. Türkiye Kupası tek hedefimizdir. Mutlaka almamız gerekiyor. Bunun için sahada savaşacak, sonuna kadar mücadele edeceksiniz." Maç sonunda taraftarımız üzgün ve mutsuzken, gülen, rahat davranan, durumu kabullenen bir tavır görmek istemediğini belirten Hasan Arat Samsunspor ve Ankaragücü maçlarında geri çekilen, mücadele etmeyen, yardımlaşmayan, formasını sonuna kadar ıslatmayan oyuncu görmek istemediğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum