Hasan Arat'tan veto geldi: "Onu geri almam!"

Yeni yönetimiyle beraber transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'a, kulübün eski golcüsü Wout Weghorst'un önerildiği ancak başkan Hasan Arat'ın bu teklifi veto ettiği iddia edildi.

Hasan Arat'tan veto geldi: "Onu geri almam!"
14 Aralık 2023 - 11:56 - Güncelleme: 14 Aralık 2023 - 14:38
Beşiktaş, devre arasında yapacağı transferler için geri sayıma geçti. Birçok bölgeye transfer yapacak olan Kara Kartal, forvet hattına da oyuncu arayışlarına devam ediyor.

Weghorst önerisi

Siyah-Beyazlılar, golcü arayışlarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst menajerler aracılığıyla siyah-beyazlılara teklif edildi.

Hasan Arat veto etti

Başkan Hasan Arat'ın menajerler aracılığıyla yapılan bu teklifini anında geri çevirdiği öğrenildi. Arat'ın "Beşiktaş'ı bırakıp giden adamla işimiz olmaz. Onu geri almam" dediği belirtildi.

Bu sezonki performansı

Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki Hollandalı golcü bu sezon 14 maçta forma giyerken 4 gol ve 1 asist üretti. 9 milyon Euro piyasa değeri olan Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Beşiktaş performansı

Beşiktaş'ta tek devre oynayan Hollandalı golcü 18 karşılaşmada 9 gol atarken 4 de asist yaptı. Hollanda Milli Takımı'nda 29 kez forma giyen Weghorst'un 8 golü var. Tecrübeli golcü için şimdiye kadar 33.9 milyon Euro bonservis ödendi.

(Takvim)

Beşiktaş'tan yalanlama geldi

Basında çıkan haberlerin ardından Beşiktaş kulübünden bir yalanlama geldi ve transfer çalışmalarının Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba tarafından yürütüldüğü  duyuruldu.

İşte Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklama:

"Basında ve sosyal medyada, Başkanımız Hasan Arat'ın transferler konusunda bazı isimlere onay verip bazı isimleri veto ettiği şeklinde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalar Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Sayın Samet Aybaba tarafından yürütülmektedir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum