Hatay'da maçın en iyi 3 oyuncusu

Trabzonspor, Hatayspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederken sahanın en iyilerini ve kötülerini değerlendirdik.

Hatay'da maçın en iyi 3 oyuncusu
23 Aralık 2020 - 02:16 - Güncelleme: 23 Aralık 2020 - 02:26
FUTBOO | Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın gelmesinin ardından 6. lig maçında 4. galibiyetini aldı. Bu galibiyetlerin 3'ün de skor 1-0'dı... 

Bordo mavili ekibin Hatayspor'u yendiği maçta sahanın en iyilerini ve kötülerini değerlendirdik.

En iyiler | Uğurcan Çakır

Trabzonspor'u oyunda tutan isimdi. Özellikle ikinci yarının ilk 5 dakikasında yaptığı 3 kurtarış çok önemliydi. Toplamda yaptığı 5 kurtarış ile takımına güven verdi ve galibiyette önemli pay sahibi oldu.

En iyiler | Vitor Hugo

Savunmada ikili mücadelelerde ayakta kaldı, bununla yetinmeyip galibiyet golünü attı. Kornerde çok iyi yükselen ve kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Vitor Hugo, attığı bu golle Trabzonspor'a 3 puanı getirdi. Bu performansın ardından yarın Trabzon'da 'Sefiller' başlığı çıkmayacağı da garanti oldu...

En iyiler | Babajide Akintola

Hatayspor maç genelinde daha atak oynayan taraftı. Topla oynama, toplam şut, isabetli şut gibi istatistiklerde Hatayspor hep öndeydi. Tehlikelerin büyük bir kısmı da Akintola'nın kanadından geldi. Hızı ile dikkat çeken Akintola tehlike yarattı ama bitiriciliğini biraz daha geliştirmesi gerek.

En kötüler | Abdulkadir Parmak

Maç genelinde pek bir katkı yapamadı. Topla az buluştu, orta sahada kayboldu. Daha fazla sorumluluk alması, daha çok rakibe basması gerekirdi. Kötü performansının ardından oyundan ilk alınan isim oldu ve 61'de yerini Yusuf Sarı'ya bıraktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum