Hatayspor'a özel uçak ayarladı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de çok büyük etkisi olan 7.7 şiddetindeki deprem sonrasında, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

Hatayspor'a özel uçak ayarladı!
07 Şubat 2023 - 12:12
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Volkan Demirel, "Lütfen yardım! Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen yardım. Sadece Hatay değil, çevre illerimizde de durum aynı. Ne imkanınız varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz." dedi.

Volkan Demirel, "Yardıma muhtaç insanlar var. Neredesiniz ekipler..." mesajını da paylaştı.

"Kıyamet günü geldi diye düşündüm"

Daha sonra Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, o an yaşadıklarını anlattı. Demirel, "Kıyamet günü geldi diye düşündüm. Hemen oyuncularımı düşündüm. Kimseye ulaşamadım. Hemen Burak Öksüz’ün evine gittik, enkazdan çıkarıldı. Bertuğ Yıldırım’ın durumu da iyi. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Sokaklar yardım diye inliyor” diye konuştu.

Takım için özel uçak ayarladı

Deprem sonrası kurtarma çalışmalarına da yardım eden Volkan Demirel, Hatayspor için özel uçak ayarladı. Hatayspor takım halinde Adana’ya geçti. Oyuncular ve teknik heyet evlerine gönderiliyor.
  (Sporx & Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum