Hatayspor - Başakşehir muhtemel 11'ler

Başakşehir, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ilk haftasında Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Hatayspor - Başakşehir muhtemel 11'ler
14 Eylül 2020 - 01:24 - Güncelleme: 14 Eylül 2020 - 22:23
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk haftasında Hatayspor ile Başakşehir kozlarını paylaşacak.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda saat 20:00'de oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Hatayspor: Mohamedi, Popov, Soner, Santos, Katranis, Aabid, Sackey, Ouali, Ribeiro, Barbosa, Diouf

Başakşehir: Mert, Caiçara, Epureanu, Skrtel, Hasan Ali, Mahmut, Visca, Aleksic, İrfan Can, Crivelli, Demba Ba

Takımların son durumu

Geçen TFF 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak Süper Lig biletini alan, ilk mücadelesini son şampiyon Başakşehir'e karşı oynayacak. Akdeniz ekibi, Adama Traore, Munir, Diouf, Katranis ve Isaac Sackey gibi önemli transferlere imza attı. Sezona nasıl bir başlangıç yapacakları merak ediliyor.

Takım eksik derken Sergen Yalçın...

Ve son şampiyon ligde sahne alıyor. Zafer sonrası UEFA Avrupa Ligi'nde kötü tecrübeler yaşayan Başakşehir, yeni sezona iyi başlamak istiyor. Son günlerde transferde de hareketli günler geçiren İstanbul ekibi, oturmuş kadrosuyla bu maçta da favori gösteriliyor.

Başakşehir 6-2 önde

Başakşehir ile Hatayspor arasında oynanan son 8 maçın 6'sını İstanbul ekibi kazanırken Hatayspor 2 mücadelede sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum