Hatem Ben Arfa'nın menajerinden transfer açıklaması

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ABD’ye giden PSG, Ben Arfa’yı sezon öncesi kampına dahil etmedi. PSG’nin izlediği yol hakkında açıklamalarda bulunan Ben Arfa’nın menajeri, Fenerbahçe konusuna da açıklık getirdi.

Hatem Ben Arfa'nın menajerinden transfer açıklaması
19 Temmuz 2017 - 17:05 - Güncelleme: 20 Temmuz 2017 - 14:20

Bu sezon Monaco’nun gerisinde Ligue 1’i ikinci sırada tamamlayan PSG, gelecek sezon için ABD’de kamp yapma kararı aldı. Bu kararın ardından Ben Arfa, Krychowiak ve Aurier kamp kadrosuna alınmadı.

PSG’NİN KARARINA SÖZLEŞME CEVABI

Ben Arfa’nın menajeri Michel Ouazine, Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı.

Ouazine, "Futbolcunun ayrılmakta özgür olduğunu ancak finansal yükümlülüğün de bizde olduğunu söylediler. Kısacası kalan bir yıllık sözleşmedeki kazancımızdan vazgeçerek ayrılmamız teklif edildi. Ancak problem şu ki; sözleşme bizim sosyal hakkımız. Biz onlara böyle davranmadık. Muz cumhuriyetinde değiliz. Cevap olarak Ben Arfa'nın bu şartlarda ayrılmayacağını ve sözleşmesini tamamlayacağını söyledim. Eğer PSG ile sözleşmenin feshi konusunda anlaşma sağlayamazsak, Hatem burada kalacak" ifadelerine yer verdi.

“FENERBAHÇE İSTİYORSA PSG İLE GÖRÜŞSÜN”

Gelen teklifler hakkında da açıklamada bulunan Ouazine, "Hatem'in PSG ile 2018'e kadar sözleşmesi var. Bunu bir defa söyledik; ben kapıları kapadım ve PSG ile görüşmelerini istedim. Eğer Fenerbahçe Hatem'i istiyorsa, PSG'ye başvurmalı” diyerek transferde izlenecek yolu gösterdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum