'Hayal ettiğimiz gibi olmadı'

EURO 2020 A Grubu'nda üçüncü maçta İsviçre ile karşılaşacak A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında konuştu.

'Hayal ettiğimiz gibi olmadı'
19 Haziran 2021 - 17:23
A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, İsviçre ile oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in sözleri;

İlk maçın olumsuzluğu bizi çok etkiledi. Hem oyun hem sonuç olarak özgüven kaybına uğradık. Aynı zamanda oyun aklımızı ve coşkumuzu da olumsuz etkiledi. Galler maçının ilk bölümünde de bu devam etti.

'Hayal ettiğimiz gibi değildi'

İlk maçta her türlü oyunu ve sonucu bekleyebilirdik ama Galler maçı ağır geldi. 2 maç sonunda olduğumuz durum hiç hayal ettiğimiz bir şey değildi. Üzgünüz. Toplumun bizden ne kadar umutlu olduğunu biliyoruz ve beklentilerin altında kaldık.

'Memnun değiliz'

Oyunumuzun felsefesinde ve kazanma ruhunda biraz daha üst seviye çıkmamız lazım, o tepkiyi ilk iki maçta gösteremedik. Herkesin eleştirilerine saygı duyuyorum çünkü oyundan memnun değiller. Biz de kendimizden memnun değiliz.

'Hayal kırıklığı oldu'

Hayat her zaman istediğiniz gibi gitmez. Bundan sıyrılıp yeni maça hazırlanacaklar. Oyuncularımdan bu başarıyı bekliyorum. En iyiler arasında olmak için buraya geldik ama şu anda en iyi olarak çıkamadık. Bizim için hayal kırıklığı oldu. Üzgünüz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum