Hayal kırıklıkları ve devam eden umutlar...

Dünyanın en iyi iki oyuncusundan biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ile zamanında birçok genç oyuncu karşılaştırıldı. Peki sonuçlar nasıl oldu?

Hayal kırıklıkları ve devam eden umutlar...
04 Haziran 2020 - 20:31 - Güncelleme: 05 Haziran 2020 - 17:02

En iyi futbolcu olmaya çalışmak baskısı yeterince zordur. Ancak bir de 'Yeni Cristiano Ronaldo' olarak etkilendiğinizde üstünüzdeki yük daha da ağırlaşabilir.

Juventus efsanesi ile karşılaştırılan 11 oyuncunun hikayesine göz atacağız. Kimileri daha yolun başında olsa da kimileri için sonuç tam bir hüsrandı...

Devam eden umutlar

Joao Felix, Vinicius Junior, Anthony Martial, Kylian Mbappe, Rafael Leao, Lucas Ocampos ve Goncalo Guedes gibi isimler halen Ronaldo'nun seviyesine ulaşabilecek yıldızlar arasında gösteriliyor.


Hayal kırıklıkları...

Wilfired Zaha: Büyük bir potansiyeli olan Fildişili yıldız, Manchester United macerasını kötü geçirerek büyük bir fırsatı kaçırdı. Artık 27 yaşına gelen yıldız, değerini yükseltme ihtimali olsa da 'Yeni Ronaldo' denmesi için geç kaldı.

Federico Macheda: Ronaldo ile 2009 yılında takım arkadaşı olan futbolcu, kaçınılmaz olarak Portekizli yıldızla karşılaştırıldı. Manchester United günlerinde umut vadeden anlara sahip olsa da gerisini getiremeyen Macheda, 'Yeni Ronaldo' lakabanın altında ezilmekten kurtulamadı.


Henüz yolun başındalar...

Francisco Trincao: Henüz 20 yaşında olan Portekizli yıldız, gelecek sezon Barcelona'da forma giyecek. Katalan ekibi bu transfer için Braga'ya 31 milyon euro ödedi.

Kaio Jorge:  Santos'un 18 yaşındaki golcüsü Jorge, U17 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansın ardından Chelsea ve Juventus'un radarına girdi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum