'Hazırım. Oynamak istiyorum'

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde Hollanda takımı Feyenoord ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla devam etti

'Hazırım. Oynamak istiyorum'
27 Eylül 2016 - 09:00

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde Hollanda takımı Feyenoord ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

İki gün üst üste antrenmanlara çıkmayan, Gaziantepspor maçını da tribünden izleyen Robin van Persie idmanda son derece neşeli ve istekli göründü.

Hollandalı yıldızın teknik direktör Advocaat'la konuşarak eski takımı Feyenoord'a karşı oynamak istediğini ilettiği belirtildi. Van Persie'nin, "Hazırım. Oynamak istiyorum" sözleri sonrası Advocaat'ın nasıl bir onbir hazırlayacağı merak ediliyor.

Advocaat'ın 30 Eylül'e kadar cezalı olan Volkan Şen'in yerine Sow'u oynatmayı düşündüğü, ikinci alternatif olarak van Persie ve Alper'i de kullanabileceği belirtiliyor.

Neşeli antrenman

Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen ve futbolcuların çok neşeli göründüğü antrenman, saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. 

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. 

Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda gerçekleştirilen hücum-defans organizasyonlarıyla süren antrenman, bireysel çalışmalarla noktalandı.

Fenerbahçe Feyenoord maçı hazırlıklarını 28 Eylül Çarşamba günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak. 

Can Bartu Tesislerimizde saat 17.30’da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek. 

Antrenman öncesinde saat 15.00’te Dirk Advocaat ve 1 futbolcu Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir basın toplantısı düzenleyecek.