''Hedeften sapmadık, şansımız var''

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu maç sonunda açıklamalarda bulundu.

''Hedeften sapmadık, şansımız var''
09 Nisan 2021 - 01:21 - Güncelleme: 09 Nisan 2021 - 01:52
Fenerbahçe Futbol A Takım direktörü Emre belözoğlu, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren ve penaltılarının verilmediği yönünde açıklama yapan Emre Belözoğlu, "Oyunun memnun olduğu ve memnun olmadığım tarafları var. İlk 30 dakika istediğimize yakın bir oyun çıktı. Son dakikada net bir penaltımız verilmedi. O pozisyonda VAR'a gidilmemesi konuşulması gereken bir durum." dedi.

'Hedefimizden sapmadık'

Şampiyonluk yarışı hakkında da yorumda bulunan Belözoğlu, "Fenerbahçe kendini bu şekilde çıkmaza sokamaz. Yeni Malatyaspor'a saygım var ama Fenerbahçe sezonda 5 puan kaybetmez, üzgünüz. Hedefimizden sapmadık. Hala şansımız var. Ciddi bir avantajı kaybettik ama sonuna kadar devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu sözlerini, "Daha çok maç var. Herkes kaybedecek. Biz yeterince kaybetmiştik. Üzgün olduğumu söyledim. Yapmamız gereken sonuna kadar bu mücadelenin içinde olmak. 3 gün sonra yine maç var. İsteyen, arzulayan, zaman zaman kötü oynayan bir takım vardı. Önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanacağız." ifadeleriyle tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum