Helsinki - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında HJK Helsinki ile deplasmanda karşılaşacak.

Helsinki - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
26 Ağustos 2021 - 01:02 - Güncelleme: 26 Ağustos 2021 - 01:11
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Telia 5G-Arena'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma TSİ 19:00'da oynanacak. Mücadele TV 8 ekranlarından canlı yayınlanacak. Müsabakayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

Muhtemel 11'ler

HJK Helsinki: Keto, Murillo, Tenho, Moren, Kevin, Djalo, Sparv, Olusanya, Santeri, Riski, Peltola

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Marcel Tisserand, Filip Novak, Attila Szalai, Gustavo, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed, Nazım, Miha Zajc, Osayi Samuel

Muhammed ile avantajlı

Tam 8 sezondur şampiyonluğa hasret olan ve bir kez daha zafer hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, sezonu Adana'da açacak. Vitor Pereira ile yeni bir döneme başlayan sarı-lacivertliler, kurgu olarak da ciddi değişikliklere gitti. Hazırlık maçların 3'lü savunmayı tercih eden Pereira'nın bu silahı ligde nasıl işleyecek merak ediliyordu.

İlk resmi maçına ligde Adana Demirspor karşısında çıkan sarı-lacivertliler, oyun olarak fazla tatmin etmese de zorlu deplasmandan Mesut Özil'in golüyle 3 puan alarak dönmeyi başardı. Avrupa Ligi'nde de Helsinki karşısında 1-0 kazanmayı bildiler.

Son lig maçında ise zorlanmalarına karşın Antalyapsor'u son dakikalarda gelen gollerle 2-0 yenerek ligde de 2'de 2 yaparak hedeflerini tutturdular.

Fenerbahçe'nin 118. sınavı

Fenerbahçe, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde 117 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, bu kulvarda 50 galibiyet, 27 beraberlik ve 40 yenilgi aldı. Ayrıca Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 155 kez rakip ağları havalandırırken kalesinde 150 gol gördü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum