Hem Fenerbahçe hem Galatasaray forması giyen oyuncular

Önceki gün Galatasaray'la olan sözleşmesini fesh eden, bugün de Fenerbahçe ile anlaşan Tolga Ciğerci'nin transferi resmen noktalandığı anda tarihe bir halka daha eklenecek.

Hem Fenerbahçe hem Galatasaray forması giyen oyuncular
31 Ağustos 2018 - 13:54 - Güncelleme: 31 Ağustos 2018 - 22:34

2016-17 sezonu başında Hertha Berlin'den Galatasaray'a transfer olan Tolga Ciğerci durgun geçirdiği ilk sezonun ardından geçen sezona çok iyi başlamış ve takımının liderlik koltuğuna oturmasında önemli katkıda bulunmuştu. 

Milli Takım'a da çağrılan 26 yaşındaki Ciğerci sezonun ikinci yarısında sakatlığı nedeniyle forma giymekte zorlanmış, bu sezon ise Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Önceki gün Galatasaray'la olan sözleşmesini fesh eden, bugün de Fenerbahçe ile anlaşan Tolga Ciğerci'nin transferi resmen noktalandığı anda tarihe bir halka daha eklenecek. Şu ana kadar ülkemizin iki önemli takımının formasını tam 60 futbolcu giymişti. Tolga Ciğerci resmi maçlarda Fenerbahçe forması giydiği takdirde 61'inci isim olarak kayıtlara geçecek.

İşte hem Fenerbahçe hem Galatasaray forması giyen futbolcular:

Fuad Hüsnü Kayacan, Galip Kulaksızoğlu, Hikmet Topuz, Hasan Kamil Sporel, Dalaklı Hüseyin, Horace Armitage, Necip Şahin, Ekrem Mahmut, Süleyman Tekil, Orhan Canpolat, Haydar Aşan, Hilmi Atakul, Necdet Erdem, Niyazi Tamakan, Selçuk Hergül, Naci Erdem, İsmet Uluğ, Refik Osman Top, Suat Subay, Rebii Erkal, Rasih Minkari, Kadri Aytaç, Bülent Varol, Ali Soydan, İsmail Kurt, Ruhi Karaduman, Tacettin Ergürsel, Şevki Şenlen, Raşit Çetiner, Güngör Tekin, Erdoğan Arıca, Engin Verel, Mehmet Oğuz, Erhan Önal, Arif Kocabıyık, İlyas Tüfekçi, Selçuk Yula, Mustafa Yücedağ, Hasan Vezir, Elvir Boliç, Benhur Babaoğlu, Sedat Balkanlı, Saffet Sancaklı, Sergen Yalçın, Emre Aşık, Fatih Akyel, Elvir Baliç, Ceyhun Eriş, Haim Revivo, Emre Aşık, Stjepan Tomas, Servet Çetin, Mehmet Yozgatlı, Colin Kazım Richards, Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Mehmet Topal, Olcan Adın, Bilal Kısa.

Not: 2000-2001 yılları arasında Galatasaray'da oynayan Ahmet Yıldırım, 1995-96 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olmuş ancak resmi maçlarda hiç forma giymeden ayrılmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum