''Her duruma hazırlıklı olmalı''

Şenol Güneş, Hollanda ile oynayacağımız kritik maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''Her duruma hazırlıklı olmalı''
07 Eylül 2021 - 00:30
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Hollanda ile oynayacağımız maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş, karşılaşmayla ilgili yorumda bulunurken, önlerinde başka maçlar da olduğunu dile getirdi.

Hollanda maçında alabilecekleri 3 puanın önemine vurgu yapan Güneş, ''11 puanımız var, ipler elimizde. Yarın alacağımız bir galibiyet; bunu çok büyük avantaj yapar, beraberlik avantajı devam ettirir, Hollanda kazanırsa avantaj Hollanda'ya geçer ama yarış devam eder. Futbol bir maçta bitseydi, bir maç oynanır diğeri oynanmazdı'' dedi.

''Tabii ki tartışılırsın''

Letonya ve Karadağ maçlarındaki skorları değerlendiren Güneş, ''İki tane güçlü rakibi içeride ve dışarıda yendikten sonra Karadağ ve Letonya'ya 2 maçta 4 puan verirsen, tartışılırsın'' ifadelerini kullandı.

Hollanda'yı da değerlendiren tecrübeli teknik adam ''Hollanda, ilk maça göre savunmasını değiştirdi çünkü van Dijk yoktu. Oyun anlayışı olarak aynılar. Hareketli, iyi baskı yapabilen, hücum arayışı zengin bir takım. Önceki takım da iyiydi. İyi bir takımla oynayacağız. Van Gaal, iyi bir hoca'' dedi.

Şenol Güneş son olarak ''Her duruma hazırlıklı olmak lazım. A, B, C... daha fazla da bilmiyoruz harfleri. Hayırlısı olur. Bir de Z kuşağı var'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum