'Her şeyi yaptık kazanmak için'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray ile 0-0 berabere  kaldıkları maçın ardından konuştu.

'Her şeyi yaptık kazanmak için'
27 Eylül 2020 - 21:40
Süper Lig'de Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Maçı yorumlayan Erol Bulut, "İlk başlarda futbolcularımı tebrik ediyorum. Her şeyi yaptık kazanmak için. Gol pozisyonuna da yeterince iyi girdik. Rakibin de birkaç pozisyonu var. Genel anlamda güzel bir maç oldu. Yeni gelenler iyi performans gösterdi ama istediğimiz, yüzde 100 durumda değiller. Bugünkü performanstan memnunum" şeklinde konuştu.

'Galatasaray geçen seneden uyumlu'

Galatasaray'ın kadrosunun daha oturmuş olmasına vurgu yapan Bulut, "Pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Orada arayış içerisindeyiz. Kanatta kim daha iyi, merkezde kim daha iyi... Samatta aramıza katıldı. Forvette yerini alacak. Sağında, solun, arkasında kimi oynatabiliriz, hangisi daha iyi, çalışıyoruz. Kamp dönemi maalesef 1 ay geçti. Tüm futbolcular elimizde yoktu. Orada eksiğiz, geriden geliyoruz. Galatasaray, geçen seneden birlikte, uyumlu" ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan hakkında da açıklama yapan Erol Bulut, "Ozan Tufan'ı tebrik ediyorum, çok iyi maç oynadı. Ozan'ın Luyindama'ya baskı yapmasını istemiştik, bunu iyi yaptı. Bugün vurduğu bir şutu daha iyi değerlendirse, 1-0 öne geçme şansımız da olacaktı" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum