''Herkes benden daha iyi biliyor!''

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Olympiakos maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''Herkes benden daha iyi biliyor!''
29 Eylül 2021 - 16:13
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacağı maç öncesinde Vitor Pereira, düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken sözler kullandı.

3'lü savunma sistemi hakkında konuşarak sözlerine başlayan Vitor Pereira, ''Sürekli üçlü defanstan bahsediliyor. Daha önce de söyledim, önemli olan bu değil, önemli olan dinamizm. Sayılar sadece sizin maça nasıl başladığınızı gösterir. Neden sistem hakkında saatlerce konuşulduğunu anlamıyorum.'' dedi.

Kim Min-Jae'nin birlikte çalıştığı en iyi oyunculardan biri olduğunu söyleyen Pereira, ''Caulker çok iyi bir oyuncu ancak benim sistemime uymuyor. Min-Jae'nin performansından memnunum, hatta kendisi birlikte çalıştığım en iyi oyunculardan birisi. Berisha'nın performansından da mutluyum. Takım oyuncusu, çok fazla çalışıyor. Aramıza biraz geç katıldı, geldiği gibi sahaya çıkmak zorunda kaldı.'' şeklinde konuştu.

''Bilmiyorlar ama konuşuyorlar!''

Portekizli teknik direktör, ''Eğer eleştirilmek istemiyorsanız, başka bir iş yapmanız lazım. Futbol bu, insanlar sürekli konuşurlar ve sihirli yönlerinden biri de budur. Bilmiyorlar ama konuşuyorlar. Herkes teknik direktör, herkes benden daha iyi biliyor. Sadece eleştiriyorlar.'' diyerek konuşmasına devam etti.

Pereira, son olarak ''Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı söylememi bekliyor olabilirsiniz ama ben gerçekçi biriyim. Savaşıp elimizden geleni yapacağız. Grupta birbirine yakın takımlar var. Bu grupta herhangi bir takımın, diğerlerinden çok üstün olduğunu düşünmüyorum. Lider olmak için yarışan 4 tane takım var.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum