''Herkesle sorunları vardı'' Mesut Özil itirafı...

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in Arsenal'den eski takım arkadaşı Nacho Monreal, yıldız futbolcuyla ilgili itiraflarda bulundu.

''Herkesle sorunları vardı'' Mesut Özil itirafı...
29 Mart 2022 - 11:28
Arsenal'in eski futbolcusu Nacho Monreal, Fenerbahçe 'nin dünya yıldızı futbolcusu Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FourFourTwo'ya konuşan Monreal, eski takım arkadaşının Arsenal'de yaşadığı sorunlar hakkında, "Mesut Özil'in sorunu herkesle sorunları olması. Arsene Wenger ile kötü ayrıldılar, onunla son birkaç maçı oynamadı, sonra Unai Emery onu geri getirmeye ve liderimiz yapmaya çalıştı. Başlangıçta ona çok güven verdi ve Mesut çok fazla maçta oynadı, ancak teknik direktör daha iyi durumda olan başka takım arkadaşları olduğunu anladı. Özil takımın en iyi oyuncularından biriydi, en iyi maaş alan oyunculardan biriydi ama istenilen seviyede olmadığını gördüler." sözlerini dile getirdi.

Sakatlıklar nedeniyle çok maç kaçırdığının da altını çizen Monreal, "Bir insan olarak herkesle arası iyiydi ama sakatlık nedeniyle çok maç kaçırdı." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum