''Hiçbir takım yenilmez değildir''

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Paris SG ile oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

''Hiçbir takım yenilmez değildir''
27 Ekim 2020 - 19:11
Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germian ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Paris SG'yi konuk edecek Başakşehir'in başarılı çalıştırıcısı Okan Buruk, ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceklerini dile getirdi.

Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyleyen Buruk, ''Dünyanın birçok yerinde PSG maçı izlenecek. Hem kendimizi, hem de Türk futbolunu temsil etmek anlamında çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz'' ifadelerini kullandı.

''Hiçbir takım yenilmez değildir''

Takım savunmasının altını çizen Buruk, ''Yarın takım savunmasını çok doğru bir şekilde yapmamız gerekiyor. PSG'nin Manchester United maçına baktığımızda birçok pozisyon verdiklerini gördük. Rakipte kim olursa olsun, korkmamamız gerekiyor. Hem ben, hem takımım hazırız. Her maçın konsantrasyonu ayrı olmak zorunda. Yarın çok zor bir maça çıkacağımızı biliyoruz. Gruptan çıkma söylemleri için bence biraz erken. Önemli olan bizim iyi bir futbol ortaya koymamız ve puanlar almamız'' dedi.

Rakiplerinden çekinmediklerini de dile getiren başarılı çalıştırıcı ''Hiçbir takım yenilmez değildir'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum