Hikmet Karaman'dan 'küme düşme' yorumu

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bazı kulüplerin küme düşmenin kaldırılması yönündeki taleplerinin çok yanlış olduğunu dile getirdi.

Hikmet Karaman'dan 'küme düşme' yorumu
05 Haziran 2020 - 11:29

Süper Lig'de küme düşme hattının bir basamak üstünde yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Hikmet Karaman, Süper Lig'deki durumlarını, hedeflerini değerlendirirken, bazı takımlardan gelen 'küme düşme kaldırılsın' talebinin de yanlış olduğunu ifade etti.

Takımın hazırlığı ve son durmuyla ilgili ise Karaman, 'Şu anda hem psikolojik, hem de antrenman birlikteliği olarak takım halindeyiz. Sadece bir oyuncumuz karantina altında. Dolayısıyla herhangi bir problemimiz yok. Allah'ın izniyle 13 Haziran için lige hazır hale gelip maçımıza çıkacağız' değerlendirmesinde bulundu.

Bazı kulüplerin küme düşme kaldırılsın talebini de değerlendiren deneyimli teknik adam, 'Küme potasındaki takımların küme düşme kaldırılsın talebi kamuoyunda takdir toplamıyor. Bu tür yaklaşımları doğru bulmuyorum. Tüm takımlar çıkıp oynamalı'  ifadelerini kullandı. 

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Ligde Yeni Malatyaspor 25 puanla 15. sırada yer alırken, Kasımpaşa 26 puanla 13. basamakta yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum