Hull City resmen açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğ Hull City, Trabzonspor'dan milli oyuncu Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna kattı.

Hull City resmen açıkladı!
01 Şubat 2024 - 18:42
Championship'te play-off mücadelesi veren Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğ Hull City, İngiltere'de transferin son gününde Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna kattı.

Hull City, Abdülkadir Ömür'ü 2,5 milyon euro bonservis bedeline Trabzonspor'dan transfer etti. Aynı zamanda Hull City, Abdülkadir Ömür'ün bir sonraki satışından da Trabzonspor'a %50 pay ödemesi yapacak. Milli oyuncunun Türkiye'ye dönmesi halinde de transferde öncelik hakkı Trabzonspor'un olacak.

Acun Ilıcalı'dan Abdülkadir Ömür sözleri

Transferin sonrasında Acun Ilıcalı da kısa bir açıklama yaparken, önemli bir işe imza attıklarını dile getirdi. Ilıcalı yaptığı açıklamada ''Abdülkadir ekip olarak beğendiğimiz, teknik kadromuzun düşündüğü bir oyuncuydu. Trabzonspor'dan ayrılması konusunda başkanlarla mutabık kaldık. Türkiye'den teklifler vardı Trabzonspor için gitmesinin faydalı olacağını düşünmedik. Son anda bonuslarla 5 milyon Euro'ya kadar çıktık. %50 Trabzon'da kaldı. Avrupa'dan teklifler oldu ancak Ömür bizimle olmayı tercih etti. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum