Huzurlarınızda CR7

Ronaldo sezona gol fırtınasıyla başlamadığı için hafta boyunca eleştirildi

Huzurlarınızda CR7
29 Ekim 2016 - 09:00

Ronaldo sezona gol fırtınasıyla başlamadığı için hafta boyunca eleştirildi. Eleştirilerin acısını Alaves'den çıkardı.

La Liga'nın 10. hafta mücadelesinde Real Madrid, Alaves'e konuk oldu. Eflatun beyazlılar karşılaşmayı Cristiano Ronaldo'nun hat-trick'inin yardımıyla 4-1 kazandı. Portekizli yıldız bir de penaltı kaçırdı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. 7. dakikada Hernandez'in ortasında Deyverson golü yaptı ve ev sahibini 1-0'lık üstünüğe taşıdı. Ama maç bu golün ardından tamamen değişti.

16. dakikada Deyverson'un ceza sahası içinde elle oynadığına kanaat getiren hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başıan geçen Ronaldo hata yapmadı ve durum 1-1 oldu.

33. dakikada solda buluştuğu topu sağına çeken Ronaldo sert bir şut yolladı, rakibe de çarpan top ağlarla buluştu ve Real Madrid 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

: goal.com