İbrahim Öztürk Altay'da

Spor Toto 2. Lig’in yeni ekibi Altay, TFF 1. Lig’de şampiyonluğa ulaşan Sivasspor’dan ayrılan İbrahim Öztürk’le iki yıllık sözleşme imzaladı.

İbrahim Öztürk Altay'da
13 Haziran 2017 - 10:06

Altay eski futbolcusuyla yeniden anlaştı. İzmir’in siyah-beyazlı kulübünde 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında forma giyen İbrahim Öztürk, eski kulübüyle sözleşme imzaladı. 

Tesislerde düzenlenen ve sportif işlerden sorumlu asbaşkan Barış Ekmekçioğlu’nun da katıldığı törende iki yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli savurma oyuncusu, 1. Lig’deki birçok ekipten de teklif almasına rağmen hedefi olan Altay’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini ifade etti.

“ALTAY’IN YERİ FARKLI”

3. Lig’de Karamanspor, 2. Lig’de Kayseri Erciyesspor, 1. Lig’de Sivasspor ve Süper Lig’de ise Bursaspor ile şampiyonluk yaşadığını hatırlatan 36 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu, “Altay’da 2006-2007’de play-off finalinde penaltılarla Kasımpaşa’ya yenildiğimiz karşılaşmayı hiç unutmadım. Altay’ın yeri benim için her zaman farklı olmuştur. Futbolu burada bırakmak istiyorum”  şeklinde açıklamalarda bulundu.

        


YORUMLAR

  • 0 Yorum