İbrahim Toraman Beşiktaş'a dönüyor

Yardımcı antrenör Tamer Tuna’nın görevini bırakarak Göztepe’ye teknik direktör olması üzerine arayışa giren Beşiktaş’ta İbrahim Toraman ismi gündemde.

İbrahim Toraman Beşiktaş'a dönüyor
22 Haziran 2017 - 14:57

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcılığına siyah-beyazlı takımda 10 yıl oynayan ve kaptanlık yapan İbrahim Toraman’ın getirileceği öne sürüldü.

 

Antrenör Tamer Tuna'nın şampiyonluğun ardından Beşiktaş'taki görevinden ayrılıp Süper Lig’e yükselen Göztepe ile teknik direktör olarak anlaşması üzerine siyah-beyazlılar arayışa girmişti.

 

Milliyet gazetesinin haberine göre, Beşiktaş’ta gündeme gelen İbrahim Toraman ismine yöneticiler de sıcak baktııyor. Konuyla ilgili olarak teknik direktör Şenol Güneş’le de görüşüleceği, anlaşma sağlanması halinde İbrahim Toraman’ın antrenörlüğe getirileceği belirtildi.

 

10 SEZON OYNAMIŞTI

 

2004-2005 sezonunda Gaziantepspor’dan Beşiktaş’a transfer olan İbrahim Toraman siyah-beyazlı formayı 10 yıl giymiş, futbolu bıraktığı 2014-2015 sezonunda da Sivasspor’da kiralık olarak oynamıştı.

 

İbrahim Toraman, Beşiktaş’ta forma giydiği dönemde 1 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum