Ibrahimovic'in tuttuğu takımı açıkladı!

Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'da forma giyme hayalini tekrarladı. Milli oyuncu Zlatan Ibrahimovic'in tuttuğu takım hakkında da bilgi verdi.

Ibrahimovic'in tuttuğu takımı açıkladı!
31 Mayıs 2020 - 18:12 - Güncelleme: 31 Mayıs 2020 - 20:24

Milan'ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda kendisi ve Zlatan Ibrahimovic hakkında itiraflarda bulundu.

"Galatasaray'ı yaşamak istiyorum"

Transfer dönemlerinde sık sık Galatasaray ile ismi anılan Çalhanoğlu, "Galatasaraylılık ailede var. Şu an hep anlatıyoruz ama ileride bir gün Galatasaray'ı yaşamak istiyorum, anlatılmaz, yaşanır. Ben Hagi'yi örnek aldım, Türkiye'de onun gibi büyük bir oyuncu olmak benim hep hedefim. Galatasaray'da 10 numarayı taşımanın gururunu taşımak isterim. Hem Hagi, hem de Alex de Souza, ikisi de." diyerek sarı-kırmızılı takımda bir gün forma giymek istediğini yineledi.

"Fatih Terim, Türkiye için gurur"

Fatih Terim'e de övgülerde bulunan milli oyuncu, "Fatih hocaya burada çok saygı duyuyorlar. Burada iz bıraktığını söyleyebilirim. 'Fatih Terim' dediğin zaman, hemen 'Oo İmparatore!' diyorlar. Bu, hem benim için hem de Türkiye için bir gurur. Zamanında Gattuso'yla çok konuştum Fatih Terim hakkında. Herkes çok olumlu, pozitif konuşuyor. Fiorentina'da hocalık da yaptığından, hazırlık maçında ona büyük bir karşılama yaptılar. Fatih hocayı, İtalya'da çok seviyorlar." dedi.


Ibrahimovic için Galatasaray sinyali

Hakan Çalhanoğlu daha önce Ibrahimovic'in Türkiye'den bir takım tuttuğunu açıklamış ve sözleri uzun süre gündemde kalmıştı.

Milli oyuncu konuyla ilgili "Ibrahimovic benim röportajımı takip etmiş, benim hakkımda konuşmuşsun dedi. 'Bana sordular hangi takımı tuttuğunu' dedim. Bana 'Takımı söyledin mi' dedi, 'Sen bana söyleme dediğin için söylemedim' dedim. Söylesem kızar. Tuttuğu takımda sarı var. Yarın bana 'Sarı' demişsin diyecek, başka detay veremem, bence bu kadar yeterli. Bu kadar güldüğüme göre anlaşılmıştır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum