İbrahimoviç transferinde İstanbul gelişmesi!

Manchester United ile sözleşmesi biten ve yollarını ayıran Zlatan İbrahimoviç, transfer döneminin gözdesi oldu. İstanbul takımlarından Beşiktaş'ın İsveçli golcüyü kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Deneyimli star, Milan, PSG ve Monaco ile anılıyor.

İbrahimoviç transferinde İstanbul gelişmesi!
21 Ağustos 2017 - 11:59

Editör: Mehmet BAŞKAN

Manchester United ile sözleşmesi biten ve yollarını ayıran Zlatan İbrahimoviç, transfer döneminin gözdesi oldu. İstanbul takımlarından Beşiktaş'ın İsveçli golcüyü kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Deneyimli star, Milan, PSG ve Monaco ile anılıyor. İbrahimoviç golleri ile Türk futbolunu sallayacak. İbrahimoviç sakatlık durumu ise Beşiktaş yönetimini şüpheye düşürüyor. Maaş ve sakatlık durumu sorunları halledilir ise transfer bombasının patlatılması bekleniyor.


İbrahimoviç sakat mı

Manchester United formasıyla ciddi bir sakatlık geçiren Zlatan İbrahimoviç, futbola kısa sürede adapte olmayı başardı. Ancak Manchester United ile karşılıklı anlaşarak sözleşme yenilememe kararı aldılar. Zlatan İbrahimoviç sakat mı sorusu futbolseverlerin kafasını kurcalamaya devam ediyor.


Yıldız oyuncu sık sık sakat olmadığını kanıtlayacak fotoğraflar paylaşarak spor medyasının gündemine oturuyor. İbrahimoviç'in PSG ve Monaco ile görüştüğü ve ilk 11'de formanın güvencesinin verilmediği öğrenildi. Zlatan İbrahimoviç ise kafası futbol oynamakta olduğu için yüksek maaş ücretlerine rağmen her iki kulübü de reddetti.

İbrahimoviç golleri ile geri dönecek

Efsanevi golcünün Beşiktaş'ın teklifini ciddiye alarak düşündüğü iddia ediliyor. Beşiktaş'ta ilk 11'de forma giyebilecek olmak, İsveçli golcü için cazip görünüyor. Yeniden Şampiyonlar Ligi maçlarına geri dönmeyi arzuluyor. Maaş konusunda ise Zlatan'ın indirime gideceği öğrenildi.


Beşiktaş yönetiminin son onayı vermesi halinde İsveçli golcünün Türkiye'ye transferi gerçekleşebilecek. Zlatan İbrahimoviç golleri ile Türkiye'de futbol hayatına devam edebilir. Türkiye'de hali hazırda Samuel Eto'o, Vagner Love, Nasri, Robin Van Persie gibi futbolcular oynuyor. Zlatan İbrahimoviç'in de gelmesiyle Türk liginin marka değerinin artacağı iddia ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum