Icardi'den indirim istendi!

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi, kupanın en büyük mimarlarından biri olurken; imza için kulüpten isteği duyanları şaşkına çevirdi. Ayrıca taraftarın merakla beklediği dünya yıldızı imza için geliyor.

Icardi'den indirim istendi!
02 Temmuz 2023 - 10:38
Süper Lig'de sezona yeni yönetim ve teknik ekip ile başlayan Galatasaray, 2023 yılını şampiyon olarak tamamladı. 23. kez lig kupasını müzesine götüren sarı-kırmızılı ekibe başarıyı getiren futbolcuların büyük çoğunluğunun takıma sezon başında katılması göze çarptı.

Mauro Icardi, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Dries Mertens ve Nicolo Zaniolo gibi yıldız futbolcularla lige başlayan Cimbom, vites attırmak istiyor.

Paredes imzaya geliyor

Sarı-kırmızılılar uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Leandro Paredes ile artık imza aşamasında. Arjantinli yıldızın kulübü PSG'yi 3.8 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında ikna eden Galatasaray yönetimi, oyuncuyla aradaki pürüzleri de çözdükten sonra resmi sözleşmeyi önüne koyacak.

Katar 2022'de Arjantin ile Dünya Kupası zaferi yaşayan deneyimli orta sahanın İtalyan basınına göre önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Icardi ve Wanda'nın isteği

Şampiyonluğun kilit isimlerinden olan Mauro İcardi için Wanda Nara yüksek uçuyor. PSG ile 1 sezon daha kontratı olan oyuncuyu Fransız ekibi göndermeyi düşünürken en büyük sorun istediği yıllık ücret.

Arjantinli santrfor için G.Saray cephesi her türlü imkanı seferber ederken yıllık 7.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. İcardi cephesi ise 3 senelik kontrat talep ederken her sezon için ise 10 milyon Euro garanti para istedi.

Yıldız oyuncunun toplam yıllık garanti ücret maliyeti böylece 30 milyon Euro (834.4 milyon TL) olurken bu bedel ise Galatasaray'ın verebileceğinin çok üzerinde. Yönetim, bir taraftan bu transfer için Wanda Nara'dan indirim beklerken diğer yanda ise sponsor arayışları devam ediyor.

Son sezonunda PSG'den yıllık 9 milyon Euro alan futbolcu için Fransız ekibinin bonservis isteği de bu transfere eklenince maliyet daha da büyüyecek. Suudi Arabistan'dan gelecek yüksek teklifler de İcardi için masaya koyulurken yönetim, temasları kesmeden ancak işi ağırdan alarak ilerliyor.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum