İddia: Fenerbahçe Gladky'yi alıyor

Sezonun ikinci yarısına iyi bir giriş yapmayı hedefleyen Fenerbahçe Zorya Luhanks'tan kadrosuna kattığı Karavaev'in ardından ikinci transferini de Ukrayna'dan yapıyor

İddia: Fenerbahçe Gladky'yi alıyor
07 Ocak 2017 - 09:00

Sezonun ikinci yarısına iyi bir giriş yapmayı hedefleyen Fenerbahçe Zorya Luhanks'tan kadrosuna kattığı Karavaev'in ardından ikinci transferini de Ukrayna'dan yapıyor. Hedefteki isim Olexander Gladky. 

Şampiyonluğa ulaşmak için kolları sıvayan sarı-Lacivertli ekip Oleksandr Karavaev transferinden sonra Mehmet Ekici'ye de teklif yapmış ve takas için Aatıf'ı ikna etmeye çalışıyordu. Bu transferin en geç iki günde içinde netleşeceği haberleri geliyor.

Öte yandan Dick Advocaat'ın isteği ile forvet bölgesine bir isim alınmayacağı söyleniyordu. Sow'un Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması, Emenike'nin kadro dışı kalması, van Persie'nin de çok sık sakatlanması üzerine Yönetim beklenmedik bir hamle yaparak Dinamo Kiev'in Ukraynalı forveti Olexander Gladky ile her konuda anlaşma sağladı. 

Bir süredir 29 yaşındaki Galdky ile temaslarda bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım bu transferde mutlu sona ulaştı. Ukraynalı fovet Gladky'nin pazartesi günü İstanbul'da olacağı ifade edildi.

GEÇEN SEZON SHAKTAR'LA FENERBAHÇE'YE GOLÜ VAR

Gladky bu sezon Dinamo Kiev ile çıktığı toplam 11 maçta 449 dakika forma giydi fakat gol atma başarısı gösteremedi. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 3 maçta oynayan Ukraynalı forvet Beşiktaş'la Vodafone Arena'da yapılan maçta da son 13 dakikada görev yapmıştı.

Ayrıca Ukrayna Milli Takımı'nında da 11 kez oynayan Gladky'nin 1 golü bulunuyor.

: sporundibi.com