İki müjde daha!

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Galatasaray, Tete'nin ardından Leandro Paredes ve Milot Rashica transferlerinde de mutlu sona çok yakın.

İki müjde daha!
10 Ağustos 2023 - 10:13
Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Tete ile anlaşarak önemli bir hamle yapan sarı-kırmızılılarda sıranın Leandro Paredes ve Milot Rashica'da olduğu belirtildi.

Paredes rotayı Galatasaray'a kırdı

Uzun süredir iki futbolcu için temaslarını sürdüren Cim-Bom'da sona yaklaşıldığı bildirildi. 8 numara için ilk tercih olan Paredes'in beklediği teklifleri alamayınca rotayı Galatasaray'a çevirdiği öğrenildi.

Rashica son aşamada

29 yaşındaki oyuncu için PSG ile anlaşan sarı-kırmızılıların, Paredes'le mali şartlarda anlaşma sağlamak için yeni bir teklif hazırladığı belirtildi. Yıldız futbolcunun yumuşaması ile sürecin olumlu sonuçlanacağına dair beklentinin yükseldiği kaydedildi. Teknik Direktör Okan Buruk'un yeniden kadroda görmek istediği Rashica için de son aşamaya gelindiği bildirildi.

Leandro Paredes kimdir?

Boca Juniors altyapısından yetişen Paredes, Avrupa kariyerinde Roma, Empoli, Zenit, Paris Saint-Germain ve Juventus formaları giydi.

Milot Rashica kimdir?

Milot Rashica, 28 Haziran 1996 tarihinde dünyaya geldi. 177 cm boyunda ve 73 kilo olan Milot Rashica, Sağ ayağını kullanmaktadır. 27 yaşındaki oyuncu Galatasaray ile 30 maça çıktı. Bu maçlarda 6 gol ve 7 asist yaptı.

(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum