'İki oyuncu istedim ama...'

Ziraat Türkiye Kupası'nda Rizespor'u 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'İki oyuncu istedim ama...'
13 Ocak 2021 - 23:36
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Sergen Yalçın, "Bu tür maçları oynamak zordur çünkü oyunun tamamında agresif savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Rakip, savunmadan başka bir şey yapmadı. Böyle maçlarda erken gol bulmanız lazım, bulsak 2-3 de yapabilirdik peşinden." dedi.

'100 yıllık rakibimiz'

Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray derbisini de yorumlayan Yalçın, "Derbi maçları yıllardır oynuyoruz. Önemli maçlar, Galatasaray bizim 100 yıllık rakibimiz, dostluğumuz her zaman baki, mücadelemiz saha içinde. Onlar kazanmak isteyecektir, biz de kazanmak isteyeceğiz, umarım zevkli ve keyifli bir mücadele olur" şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın sözlerini, "Devre arası için raporumu yönetime verdim. Tyler Boyd'u içeri alırsak 15 oluruz. 2 oyuncu almak istediğimi net şekilde söyledim. Bundan sonra ne olur bilemiyorum. Şartlar uygun olur mu, oyuncu gelir mi, bunları bilemiyoruz" ifadeleriyle tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum