İki yıl sonra Beşiktaş'a geri dönüyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Şenol Güneş'in onay verdiği isimlerden Mohamed Elneny bir kez daha gündeme geldi. Mısırlı oyuncu 2019/20 sezonunda da Beşiktaş forması giymişti.

İki yıl sonra Beşiktaş'a geri dönüyor
20 Aralık 2022 - 11:57
Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Laidouni için alınan olumsuza yakın yanıt sonrasında yeni bir isim gündeme geldi. Transfer konusunda ağırlığını savunma hattına veren Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, orta sahayı güçlendirmek için bir ismi işaret etti.

Başarılı hocanın, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’den Mohamed Elneny’yi istediği öğrenildi. Ada kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mısırlı ön libero için çalışma başlatan Siyah-Beyazlı yönetim, uygun şartların oluşması halinde Elneny’yi bir kez daha Kartal yapmak istiyor.

Beşiktaş’ta 2019-20 sezonunda kiralık olarak forma giyen Elneny, 36 maçta 1 gol ve 3 asistle oynamıştı. Siyah-Beyazlı formayla yaptığı çıkış sonrasında Arsenal’de iyi bir dönem geçiren Elneny, sonrasında forma yarışının gerisinde kalmıştı. Son olarak bu sezon Arsenal’de sadece 5 müsabakada forma şansı yakalayan Elneny, alternatif oyuncu konumunda ve artık kadroda düşünülmüyor. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum