İkinci Şenol Güneş dönemi başladı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şeol Güneş oldu.

İkinci Şenol Güneş dönemi başladı
28 Ekim 2022 - 11:48 - Güncelleme: 28 Ekim 2022 - 12:12
Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi başladı. Beşiktaş, Valerie Ismael'in yerine teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirildiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Şenol Güneş ile 2024'e kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Resmi duyurunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, süreci ve planlarını anlattı. Tecrübli teknik direktör konuyla ilgili ''Ben işin sorumlusuyum, oyuncular benim gözüm ve kulağım. Bir vücut var ve ben de beyni olmak istiyorum. Onların yaptığı iyi işler de benim işim olacak, başarısızlıklarım da benim başarısızlığım olacak'' ifadelerini kullandı.

Saha içindeki oyun hakkında da konuşan Güneş, ''Seyircimizin muhteşem desteği var. Tüm koşullara rağmen bunu kaybetmemeliyiz. Sahadaki oyuncular da coşkuyla oynuyor. Oyuncular çok istekli ama kontrolsüz. Bence akıl kullanmak, duygulara göre ikinci planda kalıyor. Oyun kurgusu olarak, Valerien Ismael'in doğru olarak kabul ettiği bir oyun vardı. Bazen taktik çalışmalarınız, ezberinize döner ve sadece bunu yapmaya başlarsınız. Sanki bu anlayış sebebiyle oyun kontrolü kayboldu gibi'' dedi.

Dele Alli ve Muleka sözleri

Şenol Güneş Muleka ve Dele Alli hakkında da ''Mesela benim tanıdığım Dele Alli, Tottenham'daki en iyi oyunculardan biriydi. Onun %50'si burada olsa yeterli. Eğer bunu yapamıyorsa, biz çözüm üretmeliyiz. Çok iyi oyuncular alabilirsiniz, ancak çok iyi oynayacaklar mı? Muleka'yı hiç izlememiştim, ilk defa geçen sene izledim. Çok beğendiğim bir oyuncu'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum