İlk 3 haftada 4 büyükler neler yaptı?

Süper Lig'in ilk 3 haftası geride kalmışken 4 büyüklerin bu 3 haftalık süreçte neler yaptıklarına göz atıyoruz.

İlk 3 haftada 4 büyükler neler yaptı?
04 Eylül 2021 - 00:22 - Güncelleme: 04 Eylül 2021 - 01:43
FUTBOO | Süper Lig'de ilk 3 haftayı geride bıraktık. Peki 4 büyükler, lige nasıl bir giriş yaptı? Yeterince hazırlar mı, oyunları nasıl, ileride neler bekliyor? 

Fenerbahçe ve Trabzonspor, 3'te 3 yapan iki takım olurken Beşiktaş ve Galatasaray ise 3 haftalık periyotta 7 puan topladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş, 3 maçta gol yemeyen iki takım olmayı başardı. En çok gol atan takım ise 8 gollü Trabzonspor oldu.

Vitor Pereira ile iyi başlangıç

Fenerbahçe, yeni teknik direktör Vitor Pereira ile lige çok iyi bir giriş yaptı. Adana Demirspor'a karşı alınan 1-0'lık galibiyetinin ardından 2-0'lık Antalyaspor ve Altay maçları ile sarı lacivertli takım 3'te 3 yapmış durumda. 3'lü savunma sistemi ile Fenerbahçe, yeni transferlerinin de gelmesiyle daha da tehlikeli bir takıma dönüşmesi çok olası.
Son şampiyon heyecan verdi

Beşiktaş ise ilk haftayı 3-0'lık Rizespor maçı ile açarken 2. hafta Gaizantep FK karşısında takıldı ve 0-0 berabere kaldı. 3. maçta ise Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti. Kalesini gole kapatmaları en dikkat çeken özellikleri oldu. Alex Teixeira ve Batshuayi isimleri çok heyecan veriyor. İlerleyen zamanlarda daha tehlikeli bir Beşiktaş izleyebiliriz.

Galatasaray'ın alışma dönemi

Galatasaray ise ligi 2-0'lık Giresunspor galibiyeti ile açılışı yaparken Hatayspor'u da 2-1 ile geçti. 3. maçta ise 2-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Yeni transferleri ile Galatasaray'ın alışma sürecini iyi atlattığını söyleyebiliriz. 

Trabzonspor çok hazır

Trabzonspor ise en hazır gözüken takımların başında geldi. Gervinho, Hamsik, Cornelius gibi yeni yıldızlarıyla Avcı'nın ekibi lige 3 maçta 3 galibiyet ile giriş yaptı. Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Giresunspor galibiyetleri ile averajla zirvede bulunan Trabzonspor, rakip kaleye tam 8 gol attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum