İlk 5 haftada kaç puan toplar?

Süper Lig'de yeni sezon için geri sayım sürerken Galatasaray, ilk hafta Giresunspor ile karşılaşacak. Peki sarı-kırmızılılar, yeni sezona nasıl bir başlangıç yapabilir? İlk 5 haftada kaç puan toplar?

İlk 5 haftada kaç puan toplar?
09 Ağustos 2021 - 15:48 - Güncelleme: 09 Ağustos 2021 - 15:49
Geçen sezon şampiyonluğu 2 golle kaçıran Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Ancak yeni sezon da Giresunspor maçıyla başlıyor. Kadroda ciddi bir değişime ve gençleşmeye giden sarı-kırmızılıların, nasıl bir başlangıç yapacağı merak ediliyor.

Dengesiz başlangıç

Geçtiğimiz sezon Gaziantep, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından 7 puan toplayarak rakiplerine mesaj veren sarı-kırmızılılar, sonrasında Kasımpaşa ve Alanyaspor karşılaşmalarında sahadan puansız ayrılmıştı. Bu süreçte 7 puanda kalan Terim'in öğrencileri, rakiplerinin de kayıplarıyla yarışta kalmayı başarmıştı.

Son 3 sezondaki performansı

Son sezonda 7 puan toplayan Galatasaray, 2019-2020 sezonunda 8 puanda kaldı. 2018-2019'da ise 12 puanı hanesine yazdırmayı başardı

İlk 5 haftanın 3'ü deplasman

Giresunspor ile açılışı yapacak olan Galatasaray, geçen sezonun flaş takımlarından Hatayspor'u ikinci hafta konuk edecek. Sonrasında Terim'in öğrencileri üst üste iki deplasmana gidicek. Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarının ardından ligin dikkat çeken takımlarından Alanyaspor ile karşılaşarak ilk 5 haftayı tamamlayacak.

Son 3 sezon ilk 5 hafta ortalama puan: 9

İşte ilk 5 haftanın programı;

1. hafta: Giresunspor-Galatasaray
2. hafta: Galatasaray-Hatayspor
3. hafta: Kasımpaşa-Galatasaray
4. hafta: Trabzonspor-Galatasaray
5. hafta: Galatasaray-Alanyaspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum