İngiliz devleri Bursaspor'un yıldızı Ali Akman'ın peşinde

Bursaspor'un performansıyla dikkat çeken genç oyuncusu Ali Akman için Premier League devlerinin de devrede olduğu ortaya çıktı.

İngiliz devleri Bursaspor'un yıldızı Ali Akman'ın peşinde
13 Ocak 2021 - 00:05 - Güncelleme: 13 Ocak 2021 - 02:05
Bu sezon Bursaspor'daki performansıyla dikkatleri üzerine geçen genç oyuncu Ali Akman için Avrupa'nın devleri de devreye girdi.

Bursaspor'da attığı gollerle dikkat çeken 18 yaşındaki santrafor ile Premier League ekiplerinden Chelsea ve Arsenal'in ilgilendiği ortaya çıktı.

Daily Mail'den Simon Jones'un haberine göre Chelsea ve Arsenal, Ali Akman için Bursaspor ile görüşecek. Simon Jones, Ali Akman ile ilgili transfer haberini ''Koronavirüs salgınından dolayı kulüpler finansal olarak çok zor durumda ve Bursaspor da Ali Akman ile 6 aylık sözleşmesi kalmasından dolayı cazip bir teklif arıyor. Ali Akman, Bursaspor'da kalmayı düşünmüyor ve Bursaspor da 4 milyon euroluk bir bonservis bedeli arıyor. Chelsea ve Arsenal scout ekipleri, Ali Akman'ı uzun bir süredir takip ediyor ancak bu transfer süreci iki İngiliz kulübünün sandığı kadar kolay olmayacak... Zira genç futbolcunun peşinde transfer piyaasında etkin olan Alman ve Fransız kulüpleri de var'' ifadelerini kullanarak yayınladı.

Galatasaray, RB Leipzig ve RB Salzburg'un da takip ettiği Ali Akman bu sezon 16 maçta 9 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum