İngiltere'de Çağlar, Cengiz ve Ozan Kabak sahada!

Premier League'de haftanın en çok merak ettiğimiz maçların başında Leicester City - Liverpool karşılaşması geliyor.

İngiltere'de Çağlar, Cengiz ve Ozan Kabak sahada!
13 Şubat 2021 - 02:16 - Güncelleme: 13 Şubat 2021 - 03:04
Leicester City ile Liverpool'un karşı karşıya geleceği maç zaten kendiliğinden heyecan verici. Bir de işin içinde Türk futbolcular Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Ozan Kabak olunca heyecanımız daha da artmış durumda.

Leicester'da Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in sakatlığı geçmiş durumda. Çağlar, takımı ile son iki maçta 90 dakika sahada kaldı ve Leicester bu iki maçta da gol yemedi. Cengiz Ünder ise ilk 11 olmasa da sonradan oyuna giriyor. 

İlk maçı Vardy'e karşı mı olacak?

Liverpool cephesine baktığımız zaman ise bu maç, Ozan Kabak'ın Premier League'deki ilk maçı olabilir. Klopp'un Ozan'a şans vermesi halinde genç futbolcunun ligde ilk karşılaşacağı forvet, geçen sezonun gol kralı Jamie Vardy olacak. 

Türkiye alt yapısından çıkan 3 futbolcu Premier League'de!

Karşılaşmanın en büyük önemi ise Türkiye alt yapısından çıkan 3 futbolcunun Premier League'de bir maçta buluşması olacak. Altınordu alt yapısında yetişen Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder ile Galatasaray'dan çıkan Ozan Kabak'ı İngiltere'de haftanın maçı sayılan bir karşılaşmada görmek hepimizi gururlandırıyor.

Size inanıyoruz çocuklar!

Premier League'de şu anda forma giyen 3 futbolcumuz var ve 3'ü de bu maçta sahneye çıkacak. Ümidimiz ileride daha çok Türk futbolcular görmek. Kendi ülkemizden çıkıp buralara gelebileceğini gösteren üç futbolcumuz da büyük bir alkışı hak ediyor. Size inanıyoruz, size güveniyoruz, yolunuz açık olsun çocuklar! 

YORUMLAR

  • 0 Yorum