'İnşallah kaza geçirmemiştir'

Süper Lig'e verilen milli arada hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalar yaptı.

'İnşallah kaza geçirmemiştir'
22 Mart 2023 - 18:43
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

Milli arada sayımız çok az, 12 oyuncumuz milli takımlarda. 2 tane genç oyuncumuz geri geldi. Salih Uçan da özel durumu nedeniyle yarın gelecek. Tayyip Talha'nın sakatlığını biliyorsunuz, derbiye yetişir mi bilemiyoruz. Valetin Rosier boğazından ameliyat oldu. Gedson dişinden ameliyat oldu.

Dele Alli'den haber alamıyoruz

Daha önce izin verdiğimiz Dele Alli şu anda gelemedi. Yağmur yağıyor, herhalde o yüzden gelemedi. Ondan haber almaya çalışıyoruz. Telefonla ulaşamadık. İnşallah kaza falan geçirmemiştir.

Kavgaya başladık

Herkes Türk futbolunu kurtarmak için bir şeyler yapıyor! Deprem hepimizi üzdü, biter bitmez kavgaya başladık. Demek özümüzde yanlışlık var! Kavga olmasın diye özverili olmak durumundayız. Sağlam temellerin olduğu yerde, diğer sıkıntılar önemli değil! Konuşmaları ciddiye almıyorum. Futbolun iyi olması için konuşuluyorsa, başımızın üstünde yeri var. Boş konuşmaların, dedikoduların kimseye yararı yok! İftiralar da çok tehlikeli. Ortalığı karalamak için yapıyorsun. Biz açık, samimi ve dürüst müyüz, kaostan mı beslenmek istiyoruz? Kulüp açıklamayı yapmış, karşı tarafın ne anladığı önemli

Fenerbahçe yorumu

Fenerbahçe'nin iyi kadrosu, çok iyi bir hocası var. Bizim de iyi oyuncularımız var. Büyük camialar, bir maç oynayacağız. Kavga edenlere, neden kavga ettiklerini sorarsınız. Biz de dinleriz yani.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum