İrfan Can: ''F.Bahçe'den Avrupa'ya''

Fenerbahçe'nin yeni isimlerinden İrfan Can Kahveci, FB TV'ye verdiği röportajında hedeflerini anlatırken, yakın zamanda formasına kavuşmak istediğini de dile getirdi.

İrfan Can: ''F.Bahçe'den Avrupa'ya''
19 Şubat 2021 - 14:47
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden İrfan Can Kahveci, FB TV'ye verdiği röportajında sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Kısa bir dönem sonra takımla çalışmalara da başlayacağını dile getiren İrfan, taraftara mücadeleci bir İrfan Can izleteceğini belirtti.

Skaatlığı hakkında kısa bir bilgi veren başarılı oyuncu ''Başakşehir'den kalan bir sakatlığım var, kolay bir sakatlık değil. O yüzden çok acele etmiyoruz. Şu an yapabilirim her şeyi ama çok büyük bir riski var. Gayet iyiyim, bireysel çalışıyorum. İnşallah bir hafta sonra takımla beraber çalışmalara başlayacağım'' dedi.

Fenerbahçe'deki hedeflerini de anlatan milli oyuncu ''İlk hayalim Avrupa'ya transfer olmaktı ancak Fenerbahçe de benim hayalimdi. Fenerbahçe'den de Avrupa'ya transfer olabilirim'' ifadelerini kullandı.

''Kötü oynasa bile...''

Taraftara seslenen İrfan Can ''Çok mutluyum. Bundan beş altı sene önce, Gençlerbirliği'ndeyken burada olabileceğim bir fırsat vardı ama kulübümüzün tercihi nedeniyle Başakşehir'e gittim. Bu durum kendimi daha fazla geliştirmeme yardımcı oldu. Taraftarlara, kötü oynasa bile mücadelesini sonuna kadar sahada verecek bir İrfan Can göstermek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Mesut Özil hakkında da kısa bir açıklama yapan İrfan ''Burada milli takımdan da tanıdığım çok arkadaşım var. Yabancılar olsun, hepsi çok iyi karşıladılar beni. Hepsiyle de konuştum teker teker. Mesut abi de beni çok iyi karşıladı. Çok kariyerli, çok üst düzey oynamış biri ama çok mütevazı, bizden biri'' dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum