İrfan Can'ın 'tur' iddiası

Fenerbahçe'nin iki önemli ismi Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İrfan Can'ın 'tur' iddiası
12 Nisan 2024 - 01:00
Fenerbahçe'nin yıldızları Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci, Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İrfan Can, İstanbul'da turu geçeceklerine inandıklarını söylerken, Dusan Tadic aldıkları skordan dolayı mutlu olmadıklarını dile getirdi.

İrfan Can Kahveci maçın ardından ''Bugün buradan avantajlı bir skorla dönmek istiyorduk. İlk yarıda takımca ikinci topları alamadık, yumuşak kaldık. 3-0'dan sonra 3-3 bile yapabilirdik. İnanıyorum ki İstanbul'da turu atlayacağız. İlk yarı tüm takım halinde yumuşak kaldık, değişikliklerden değil. 3-0'dan sonra uyanmış gibiydik. Uzun bir maraton var önümüzde hem lig hem Konferans Ligi. Her maç değişik oyuncular oynayabiliyor. Tüm arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah ikinci maçta turu geçeceğiz'' dedi.

Tecrübeli isim Dusan Tadic ise maçı 3-2'ye getirmelerine rağmen mutlu olmadıklarını ''Maça iyi başladık. Çok sebepsiz goller yedik. Sahada daha iyisini yapmaya çalıştık. Maçtan önce rakibe alan vermemeyi konuşmuştuk. Alan verdiğiniz zaman iyi oynayan bir takım. İkinci yarı çok daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. 3-0'dan 3-2'ye dönmek pozitif olabilir ama biz Fenerbahçeyiz ve her zaman kazanmak için oynarız. Bu neticeden mutlu değiliz. Bir maç daha oynanacak ve taraftarımızın desteğiyle adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz'' sözleriyle ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum