Isco'ya yeni sözleşme

Real Madrid’e yaptığı dönüşün ardından performanasını arttırarak Zidane’ın vazgeçilmezlerinden olan Isco’ya yeni sözleşme geliyor.

Isco'ya yeni sözleşme
09 Eylül 2017 - 15:11

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, son dönemlerde takımı sırtalayan Isco ile yeni bir sözleşme yapacaklarını açıkladı.

Sezon sonu bitiyor

Real Madrid, yıldızı Isco ile olan sözleşmeyi iyileştirerek uzatma kararı aldı. Son dönemlerde hem milli takımında hem Madrid’te başarılı performans gösteren ve teknik direktör Zinedine Zidane’ın vazgeçilmezlerinde olan İspanyol orta saha oyuncunun kulübü Real Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. Real Madrid’in başkanı Florentino Perez, başarılı oyuncu ile yeni bir sözleşme yapacaklarını açıkladı.

Başkan açıkladı

Isco’nun performasından çok memnun olduklarını belirten Perez, yaptığı açıklamada oyuncunun sözleşmesinin önümüzdeki günlerde iyileştirerek uzatılacağını açıklarken, Isco ile kesin anlaşmaya vardıklarını belirtti. Real Madrid’e 4 sene önce gelen Isco, Eflatun-Beyzalılar’da 4 senede 11 kupa kazandı. Yıldız futbolcu geçtiğimiz hafta İspanya Milli Takımı’nın İtalya’yı mağlup ettiği maçta 2 gol atarak gündem olmuştu.

Tam adı Francisco Roman Alarcon Suarez olan Isco Real Madrid'in bugün levante ile oynadığı maçta 62.dakikada oyuna dahil olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum