İsmail Kartal'dan kritik maçlar öncesi özel görev

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Fred'in yokluğunda yıldız oyuncu Rade Krunic'e özel görev vermeye hazırlanıyor.

İsmail Kartal'dan kritik maçlar öncesi özel görev
23 Ocak 2024 - 11:48

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Fred'in sakatlanmasının ardından tüm gözler teknik direktör İsmail Kartal'a çevrildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fred'in olmadığı haftalarda ara transfer döneminde takıma katılan Rade Krunic'e özel görev verecek. Rade Krunic, Fred'in yokluğunda orta sahada hem pas bağlantısını yapacak, hem de Fenerbahçe hücuma çıkarken iki savunma oyuncusunun arasından atakları organize başlatacak isim olacak.

İsmail Kartal, ısrarla transfer edilmesini istediği Rade Krunic ile özel bir görüşme de yaparken, yıldız oyuncudan beklentilerini aktardı.

Rade Krunic'in ilk maçı Başakşehir

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak. Rade Krunic de Fred'in yokluğunda maça ilk 11'de başlayacak.

Sarı-lacivertli ekip Başakşehir maçının ardından ligin 23. haftasında ise Kadıköy'de Ankaragücü'nü konuk edecek. Fenerbahçe - Ankaragücü maçı 28 Ocak Pazar günü oynanacak.


Fred yaklaşık 3-4 hafta yok

Fenerbahçe'de Samsunspor ile oynanan maçın son dakikalarına doğru sakatlanan Fred'in durumu yapılan kontrollerin ardından belli oldu. Fred'in sağ bacak uyluk ön bölgesindeki tendonda yırtık tespit edilirken, yıldız oyuncunun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum