İsmail Kartal'dan zorunlu değişim! Sakat ve cezalılar...

Trendyol Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ı değişime itecek. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu sahaya farklı bir ilk 11 sürecek.

İsmail Kartal'dan zorunlu değişim! Sakat ve cezalılar...
14 Nisan 2024 - 09:13
Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında sürpriz bir kayıp yaşamak istemeyen Fenerbahçe’de, cezalı ve sakat oyuncuların fazlalığı son dönemde Teknik Direktör İsmail Kartal’ı zorluyor. Tecrübeli çalıştırıcı bugünkü mücadelede cezalı İrfan Can Eğribayat ile Szymanski ve sakatlıkları süren Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Becao, Djiku ve Oosterwolde’den yararlanamayacak.

Zorlu olarak ilk 11’i değiştirecek olan İsmail Kartal kalede Livakovic’i görevlendirecek. Stoper ikilisini Serdar Aziz ve Çağlar Söyüncü’den oluşturması beklenen tecrübeli çalıştırıcı Olympiakos maçında bir sakatlık yaşayan Osayi’yi de dinlendirebileceği öğrenildi. Sol bekte ise her zaman olduğu gibi Ferdi Kadıoğlu’nun forma giyeceği öğrenildi.

İsmail Yüksek ve Fred ilk 11’e dönse de Szymanski’nin cezalı oluşu orta sahada da değişime neden olacak. Yıldız futbolcunun görevini Rade Krunic’in üstlenmesi bekleniyor. Bu kadar eksiğin olduğu Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın rahatlamasını sağlayan detay ise hücum hattında değişimin yaşanmaması. Tecrübeli çalıştırıcının en çok güvendiği üç isim olan sol kanat Dusan Tadic, sağ kanat İrfan Can Kahveci ve gol krallığı yarışında zirvede yer alan Edin Dzeko ilk 11’de sahaya çıkacak.

Kartal'dan uyarı

Sarı-lacivertli takımda Fatih Karagümrük maçı öncesinde kart sınırındaki isimlerin fazlalığı can sıkıyor. Ligde 3’er sarı kartı olan Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Tadic, Batshuayi ve Dzeko, bugünkü karşılaşmada kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta Sivasspor deplasmanında oynayamayacak. Teknik Direktör İsmail Kartal oyuncularını kolay kart görmemeleri konusunda uyardı.

Tecrübeli çalıştırıcının, “Artık sezonun sonuna yaklaştık ve birbirinden zor maçlara çıkacağız. Bu yüzden dikkatli olmanızı istiyorum. Hakemlere gereksiz itirazda bulunmayın. Kalan haftalarda hepinize ihtiyacım olacak. Kolay kart görmeyin” dediği öğrenildi.(Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum