''İsmail Kartal gidebilir''

​​​​​​​beIN SPORTS'ta değerlendirmelerde bulunan Bülent Timurlenk, Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyon olsa bile gelecek sezon İsmail Kartal ile çalışmayabileceğini söyledi.

''İsmail Kartal gidebilir''
22 Ocak 2024 - 12:48 - Güncelleme: 22 Ocak 2024 - 12:53
Spor yazarı ve yorumcusu Bülent Timurlenk, Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından dikkat çekici ifadeler kullandı.

beIN SPORTS'ta değerlendirmelerde bulunan Bülent Timurlenk, Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyon olsa bile gelecek sezon İsmail Kartal ile çalışmayabileceğini dile getirdi.

Timurlenk yaptığı değerlendirmede ''Bir önceki maçta çift santrafora dönen İsmail Kartal orada yaptığı doğruyu burada neden tekrar etmedi? Anladığım kadarıyla İsmail Kartal'ın Fenerbahçe seyircisi önünde kimyası değişiyor. Seyircinin değişiklik ihtiyacını doyurabilmek için üç oyuncu birden ortaya attı ve gereksizdi. Fenerbahçe her şeye rağmen net fırsatlar yakaladı ama bu söylediklerimden farklı bir şey söylemeyeceğim çünkü bu bir İsmail Kartal meselesi. İsmail Kartal Fenerbahçe'yi şampiyon yapsa bile Şampiyonlar Ligi'ne farklı bir hocayla gider çünkü bu bir güven meselesi'' ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, Samsunspor karşısındaki beraberliğin ardından özellikle oyuncu değişiklikleri konusundaki seçimleri nedeniyle spor yazarlarının büyük çoğunluğu tarafından eleştirilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum