İsmail Kartal'ın derbi sözleri!

Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-1 yendiği maçın ardından konuşan İsmail Kartal, takımın performansını ve gelecek haftaki Beşiktaş derbisini yorumladı.

İsmail Kartal'ın derbi sözleri!
05 Aralık 2023 - 00:42
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sarı-lacivertli takımın Trendyol Süper Lig'de Sivasspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, takımının performansını değerlendirirken, gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacakları derbi hakkında da konuştu.

Sonuçtan oldukça memnun olduğunu dile getiren Kartal, ''Bugün gayet mutluyum. 4-1 kazandığımız, baştan sona üstün olduğumuz bir maçta neden mutlu olmayayım? Bu bir düşüş değil. Zaman zaman futbolda geri çekileceksiniz, topu rakibe vereceksiniz. Bugün biz bunu gayet iyi yaptık. 4-1 oldu ama 5-1 veya 6-1 de olabilirdi'' dedi.

Beşiktaş derbisi sözleri

Gelecek hafta oynanacak derbi ile ilgili de konuşan İsmail Kartal, ''Derbi maçların favorisi yoktur. O günkü ortamda hangi takımın daha iyi olabileceğini ön plana çıkarır. Biz de oyuncularımızla birlikte en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Sakatlıktan dönen Fred hakkında da konuşan Kartal, ''Fred bizim için çok çok önemli. Açıkçası yokluğunu hissettik. Dün ben, doktor ve Fred bir toplantı yaptık. Bana 'hocam benim için ne düşünüyorsunuz?' dedi. Ben de 'ne düşündüğümü biliyorsun, önemli olan senin düşüncen' dedim. 'oynamak istiyorum' dedi. 'İlk 11 mi oynatayım, kendinde bu güveni hissediyor musun?' diye sorduğumda 'karar senin' dedi. Ben de 'o zaman seni 11 başlatıyorum' dedim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum