İsmail Kartal'ın transfer mesajı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Zenit maçının ardından transfer konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın transfer mesajı!
09 Temmuz 2023 - 22:38
Fenerbahçe, Rusya'daki ilk hazırlık maçında Zenit'e penaltılar sonucunda mağlup olurken, teknik direktör İsmail Kartal mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal transfer konusunda da önemli ifadeler kullandı. İsmail Kartal yapılacak takviyelere dikkat çekerken ''Aramıza katılacak oyuncular var. Mevkii olarak söyleyemem. Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular gelecek'' ifadelerini kullandı.

Transferlerin yakın zamanda açıklanacağını da söyleyen Kartal, ''Verdiğim rapor doğrultusunda yönetim transferler için uğraşıyor. Yakın zamanda transferlerin açıklanacağını düşünüyorum'' dedi.

Hazırlık dönemini de değerlendiren İsmail Kartal ''Zamanla yarışıyoruz şu anda. Ayın 26'sında UEFA ön eleme maçımız var. Bir yandan sakat oyuncular var. Bir de bu kadar uzun süren ligin ardından daha fazla dinlenmesi gerekiyordu. Sakatlıklar olmadan güzel bir hazırlık dönemi geçirmemin paşindeyiz. Enerji ve coşku gayet iyi durumda. Bugün de bunu bana sahada gösterdiler'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum