İsmail Kartal'ın transfer sözleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'de oynadıkları Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın transfer sözleri
11 Ocak 2024 - 01:18
 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor karşısında aldıkları 7-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, takımının performansını yorumlarken transfer konusuna da değindi.

Transferle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan İsmail Kartal, ''Arayışımız sürüyor. Arayışlarımız devam... Mevkisel olarak konuşmayalım. Arayışlarımız sürüyor'' dedi.

Ayrılacak oyuncular hakkında da konuşan Kartal, ''Şu anda herhangi bir oyuncuya resmi transfer teklifi yok . Gidecek oyuncularla ilgili yüzde 100 bir karar vermedik'' ifadelerini kullandı.

İşte İsmail Kartal'ın öne çıkan diğer açıklamaları;

''Öncelikle 7-1'lik galibiyet hepimizi çok mutlu etti. Sonuçta kendi evimizde, kendimize yakışır oyunla farklı galibiyet elde ettik. Güzel bir maç oldu. Taraftarlarımızın da pozitif desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kazandık, 3 puan aldık, yola devam ediyoruz. Taraftarımıza verdiği pozitif destek için teşekkür ederiz. Çok kaliteli oyuncularımız var. Hücum opsiyonlarımızı geliştirmek üzere çalışıyoruz. Ekibimle, futbolcularımla iyi çalışıyoruz. Oyuncularım da bundan keyif alıyor, reaksiyon veriyor. İstediğimiz puanları alıyoruz. Tribünlerden gelen destekle oyuncularım mutlu oluyor. Bir teknik direktör olarak ben bu camianın bir evladıyım. Oyunculuk yıllarımdan bu yana gecemi gündüzümü Fenerbahçe'ye faydalı olmak için harcadım. Ekibimle beraber verdiğim mücadele, oyuncularımızla antrenmanlarımız, birbirimize olan saygımızın karşılığını bir teknik direktör olarak aldığımda mutlu oluyorum. Tribünlerimizin de bana gösterdiği bu saygı ve sevgi beni daha da mutlu ediyor. Ben de bu sevginin karşılığını nasıl verebilirim diye çalışmaya devam ediyorum.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum