İsmail Kartal'ın transfer yanıtı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sarı-lacivertli takımın Gaziantep FK'yı 2-1 yendiği maçın ardından konuştu.

İsmail Kartal'ın transfer yanıtı!
14 Ağustos 2023 - 00:42
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-1 kazanılan Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, karşılaşmayı değerlendirirken, transfer konusunda da kısa bir yorumda bulundu.

İlk olarak mücadeleyi değerlendiren İsmail Kartal ''Erken gelen goller ve taraftarın müthiş desteğiyle güzel başladık. Sonra kırmızı kart, hep korktuğum şey budur. Rakip zaten 10 kişi derken konsantrasyonumuzu kaybettik ve gol yedik. Golden sonra, takım olarak oynayacağımız oyunu çok fazla ortaya koyamadık'' ifadelerini kullandı.

Kaleci ve orta saha transferleriyle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Kartal, ''Transferle ilgili başkanımız ve yöneticilerimiz süreci yönetiyor. Bu konuyla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz'' dedi.

Yeni hedeflerinin Maribor maçı olduğunu söyleyen Kartal ''Yarından itibaren Maribor maçına konsantre olacağız. İyi mücadele edip kazanarak, turu geçmek istiyoruz. Sonrasında Samsun deplasmanına gideceğiz. Yoğun bir trafiğimiz var, 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Aramıza geç gelen oyuncular var, onları fizik olarak takımın seviyesine getirmeye çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum