İsmail Kartal'ın 'tur' sözleri

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin Konferans Ligi çeyrek final rövanşındaki Olmypiakos maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. ​​​​​​​

İsmail Kartal'ın 'tur' sözleri
17 Nisan 2024 - 18:00 - Güncelleme: 17 Nisan 2024 - 18:02
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşındaki Olmypiakos maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal hedeflerinin yarı finale yükselmek olduğunu söylerken ''Oyuncularımızla toplantılar, antrenmanlar yaptık. İlk maçta 3-2 kaybederek ülkemize geldik. Yarın muhteşem tarafarımızın önünde yarı finale çıkabilmek için yapmış olduğunuz analizlerde rakibimizin kaliteli oyuncuları var. Olympiakos iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. Yarı finale adımımızı atabilmemiz için taraftarımızın vereceği enerjiyle, güçlü oyunla yarı finale çıkmak istiyoruz'' dedi.

Sakatlığını atlatan Djiku hakkında da konuşan Kartal, ''Djiku çok iyi durumda. Bugün bakacağız, yarın oynayabilir. Djiku'nun oynayacağı daha belli değil. Bu akşam karar vereceğiz. Çok kaliteli bir oyuncu. Bir maçta ayağının tarak kemiği kırılıyor, maçı öyle bitiyor haberi yok. Çok özgüvenli bir oyuncu. Çok değerli bir oyuncu. Bu akşam bakacağız ve bir değerlendirme yapacağız'' ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum