İsmail Kartal: ''Rotasyon olabilir''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi'ndeki Union SG maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal: ''Rotasyon olabilir''
13 Mart 2024 - 18:06
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanşındaki Union SG maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, 3-0'lık ilk maçın ardından Kadıköy'de rotasyon yapabileceğinin de sinyallerini verdi. 

Yoğun maç temposuna dikkat çeken Kartal, ''Kısmen bir rotasyon yapabiliriz. Sonuçta üç günde bir maç yapıyoruz, bu kolay değil. Geçen hafta oynadığımız maçtan sonra sadece bir gün dinlendik. Avrupa maçlarından sonra oynanan lig maçları kolay olmuyor'' dedi.

Ligdeki şampiyonluk yarışına da değinen İsmail Kartal, ''Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz, fizik olarak da iyi durumdayız. Geriye düştüğümüz maçlarda da bunu gösteriyoruz. Taktik disipline bağlı kalıyoruz ve özgüvenli bir oyun gösteriyoruz'' ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'ın öne çıkan diğer sözleri;

''Oyuncularımla konuştum, rehavet olmayacak. Hepsi maçın ciddiyetinin farkında. Yarın için en büyük motivasyonumuz, taraftarımızın önünde iyi bir oyun sergilemek. Tadic bu periyoda alışmış bir oyuncu. Keyif alıyor bu maçlardan. İrfan döndü, Kent de Avrupa kadrosunda var. King'in tedavisi daha devam ediyor.''

''Rakibimiz kendi liginde lider, 22 maçtır yenilmeyen ve her maç gol atan bir takım. Böyle bir takıma karşı çok iyi çalıştık. Oyuncularımız da plana bağlı bir şekilde iyi mücadele etti. Belki 3-0 değil de, maçı kazanmak veya en kötü berabere kalmayı planlıyorduk. Net bir galibiyet aldık. Buraya avantajlı geldik. Yarın için bir şeyi garantilemedik, aynı ciddiyette en iyi şekilde oynayıp turu geçmek istiyoruz.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum