İsmail Kartal, yerli santrfor kararını verdi! Geri dönüyor

Teknik direktör İsmail Kartal'ın talimatıyla yerli bir santrfor takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun'ı geri getirmenin planlarını yapıyor.

İsmail Kartal, yerli santrfor kararını verdi! Geri dönüyor
31 Ocak 2024 - 12:16 - Güncelleme: 31 Ocak 2024 - 12:19
Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın istediği yerli santrfor takviyesini eski oyuncusu Serdar Dursun ile bitirmek üzere.

Fenerbahçe, planladığı yerli golcü takviyesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Umut Nayir'i Pendikspor'a kiralayan Sarı-Lacivertliler, bu bölgeye yeni bir hamle yapacak.

İsmail Kartal açıklamıştı

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederken karşılaşmanın ardından konuşan Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal, forvet hattı için planladıkları yerli takviyesine değinmişti. Yaptığı açıklamada Kartal, "Yerli bir santrfor arayışımız sürüyor. Birkaç aday var. Kulüp tarafı görüşmeleri sürdürüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Eski golcü geri dönüyor

Fenerbahçe, hücum hattını yerli bir forvet oyuncusuyla takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim ve sportif direktör Mario Branco, belirlenen adaylarla her gün görüşmeler gerçekleştiriyor. Sarı-Lacivertliler’in seçeneklerinden biri de sezon başında Karagümrük’e giden Serdar Dursun’u geri getirmek. 32 yaşındaki forvet, yapılan görüşmede dönmeye hazır olduğunu iletmişti. Tecrübeli oyuncu şimdi Fenerbahçe’den gelecek çağrıyı bekliyor.

23 maça çıktı

Bu sezon transfer olduğu Fatih Karagümrük formasıyla 23 resmi maça çıkan Serdar Dursun bu karşılaşmalarda 6 gollük skor katkısı sağladı.
(Sporx)

YORUMLAR

  • 0 Yorum