İspanya-Fransa muhtemel 11'ler

​​​​​​​UEFA Uluslar Ligi finalinde İspanya ile Fransa kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

İspanya-Fransa muhtemel 11'ler
10 Ekim 2021 - 00:49
İspanya ile İstalya, UEFA Uluslar Ligi finalinde kozlarını paylaşıyor. Bu dev mücadele saat 21:45'ten itibaren S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

İspanya: Simon, Azpilicueta, Laporte, Torres, Reguilon, Koke, Busquets, Gavi, Torres, Oyarzabal, Sarabia

Fransa: Lloris, Kounde, Varane, Hernandez, Pavard, Tchouameni, Pogba, Hernandez, Griezmann, Mbappe, Benzema

Rövanşı aldı

İtalya ile İspanya, EURO2020'de yarı finalde kozlarını paylaşmıştı. Manici'nin öğrencileri, penaltılarda galibiyete ulaşarak adını finale yazdırmayı başarmıştı. Sonrasında şampiyonluğa ulaşan İtalya'nın karşısında İspanya'nın gösterdiği performans da övgü almıştı.

Uluslar Ligi yarı finalinde ise İtalya'yı üstün ve görkemli bir oyunla mağlup ederek finale adını yazmayı başardı. Mücadeleyi Torres'in golleriyle 2-1 kazandılar.

Tarihi geri dönüş

Fransa ise yarı finalde Belçika karşısında 2-0 geriye düşmelerine karşın Benzema, Mbappe ve Hernandez'in golleriyle son dakikada geri dönmeyi bildiler. Lukaku'nun 87'de attığı golün sayılmaması maçın kader anı olsa da Fransa'nın bu geri dönüşü gerçekleştirecek kaliteye sahip olmalarını bir kez daha göstermeleri, rakiplerini şüphesiz tedirgin etti. 

İspanya 5-3 önde

İspanya ile Fransa arasında oynanan 10 maçın 2'si berabere bitti. İspanyollar 5 karşılaşmayı kazanırken Horozlar 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum