İspanyollar'dan Fenerbahçe'ye ziyaret

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen UEFA Bölgeler Kupası'nda mücadele eden İspanya Castilla y Leon, Ülker Stadı'nı ziyaret etti. 

İspanyollar'dan Fenerbahçe'ye ziyaret
07 Temmuz 2017 - 17:04

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, 40 kişilik kafileyle Ülker Stadı'nı ziyarete katılan İspanya'nın bölgesel takımı kafilesi, ilk olarak 1907 tribününü gezdi. Soyunma odaları, basın toplantı odasının ardından saha içini de gezen kafile, stadyumun ardından Fenerbahçe Medya Grubu, televizyonu, radyosu ve dergisiyle, stüdyolar ve haber merkezi hakkında bilgi aldı.

Son olarak Fenerbahçe Müzesi'ni gezen ve sarı-lacivertli kulübün tarihi hakkında bilgi alan futbolcular, kupalarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Ziyarette düşüncelerini dile getiren İspanya Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Marcelino Mate Martinez, Ülker Stadı'nı etkileyici bulduklarını ve İspanya'dakinden daha iyi bir yapıya sahip olduğunu kaydetti.  

Fenerbahçe Kulübü Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, Martinez'e Fenerbahçe forması hediye etti. İspanyol Martinez ise Turgut Acar'a plaket verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum